Menedzsment

Kadlok Nándor

2005-ben szerezte BA diplomáját az Általános Vállalkozási Főiskola Nemzetközi kapcsolatok szakán európai integráció szakirányon. MSc diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetem Számvitel mesterszakán szerezte, vezetői számvitel szakirányon. Már a BA államvizsga előtt elkezdett dolgozni a Raiffeisen Consultingnál junior tanácsadóként, majd az államvizsga után tanácsadóként. Feladatai közé tartozott a vállalati üzletág üzletfejlesztési feladatainak ellátása, technológia beruházások projektmenedzsmentje, termékfejlesztések, előadások és képzések megtartása a Raiffeisen Bank munkatársai, ügyfelei számára. Munkája során több százmillió forint feletti projektekhez kapcsolódóan vezetett pályázati tanácsadói munkákat és irányította azok projektmenedzsmentjét. 2007-ben üzletfejlesztési menedzserként csatlakozott a Cellum Innovációs és Szolgáltató Zrt-nél, ahol értékes IT tapasztalatokra tett szert termékfejlesztés és projektmenedzsment területen. 2008-ban ügyvezetőként csatlakozott az Equinox Consulting-hoz, ahol fejlesztéspolitikai és szervezetés-fejlesztési tanácsadási területért felelős partner. Kiemelt szakterülete a fejlesztéspolitikán belül a gazdaságfejlesztés, a kutatás-fejlesztés és innováció és az intézményfejlesztés. A társaságon belüli vállalati funkciók közül az üzletfejlesztésért és informatikáért felel.

Happ Norbert

2000-ben végzett a Pécsi Tudományegyetem Közgazdasági Karán Marketing szakirányon. Szakmai karierjét az Aquaprofit Zrt-nél kezdte, a piac egyik meghatározó turisztikai projekt-előkészítéssel és pályázati tanácsadással foglalkozó társaságánál, mint turisztikai tanácsadó. Az Aquaprofit után saját cégében vezette több turisztikai fejlesztés előkészítését, a hozzájuk kapcsolódó pályázati projektjavaslatok összeállítását. 2005. év tavaszától a Raiffeisen Consulting tanácsadója, majd vezető tanácsadója és a projekt-előkészítési terület vezetője lett. 2007-ben ügyvezetőként csatlakozott az Equinox Consulting-hoz, ahol a projekt-előkészítés szakterületért felelős partner lett. Nagy tapasztalattal rendelkezik komplex költségszerkezetű és több milliárdos fejlesztések előkészítésében. Kiemelt szakterülete a műemlékek turisztikai hasznosítására, fejlesztésére irányuló projektek tervezése és menedzsmentje, a projekt-előkészítési munkák pénzügyi tervezése, költség-haszon elemzések készítése. A társaságon belüli vállalati funkciók közül a HR területért felel.

Kriston Kristóf

2002-ben végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem (mai Budapesti Corvinus Egyetem) Közgazdaságtudományi Karán Európai Integráció és Világgazdasági Alkalmazkodás szakirányon, majd 2008 tavaszán megszerezte a Newport International University MBA képesítését. Az egyetem után a KÖZÉV Közgazdasági Kft-hez kerül kontrollerként, ahol feladata a cégcsoportba tartozó cégek kontrolling feladatainak ellátása, az éves tervezés, a terv és tényszámok alakulásának figyelemmel kísérése, valamint beszámolók készítése. 2004-ben került a Raiffeisen Consultinghoz ahol tanácsadó, majd vezető tanácsadó és az önkormányzati csoport vezetője lett. Feladati közé tartozott az önkormányzati üzletág üzletfejlesztési feladatainak ellátása mellett, önkormányzati beruházásokhoz kapcsolódó pályázati, közbeszerzési tanácsadás és projektmenedzsment munkák irányítása. 2008-ban ügyvezetőként csatlakozott az Equinox Consulting-hoz, ahol projektmenedzsment területért felelős partner. Kiemelt szakterülete a projekt-előkészítési munkák pénzügyi tervezése, költség-haszon elemzések készítése, valamint a közszféra kedvezményezettek támogatásból megvalósuló fejlesztéseinek komplex projektmenedzsmentje.

Szabó Levente

2002-ben végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem (mai Budapesti Corvinus Egyetem) Közgazdaságtudományi karán Európai Integráció és Világgazdasági Alkalmazkodás szakirányon. Az egyetem alatt már dolgozott a CITIBANK-nál, majd a diploma megszerzése után a Pénzügyminisztériumban foglalkozott európai integrációs feladatokkal. Ezután a Rolling Consultinghoz, majd a Premier Consultinghoz igazolt pályázati tanácsadónak. 2005 végén csatlakozott a Raiffeisen Consultinghoz tanácsadóként, majd vezető tanácsadóként irányította a pályázati tanácsadói csoportot. Munkája során több milliárd forint értékben nyertek el vissza nem térítendő támogatást az irányítása alatt futó projektek. Szerteágazó tapasztalata szinte minden témában képessé teszi pályázat- és projekt menedzsment feladatok professzionális megoldására. 2007-ben ügyvezetőként csatlakozott az Equinox Consultinghoz, ahol a pályázatmenedzsment területért felelős partner. Kiemelt szakterülete a vállalati pályázók részére infrastruktúra- és/vagy gyártástechnológia-fejlesztés, egyéb tárgyi eszköz beruházás, kutatás-fejlesztés és innováció, valamint információs és kommunikációs technológiák fejlesztésére irányuló projektjavaslatok kidolgozása, azok menedzsmentje. A társaságon belüli vállalati funkciók közül a pénzügy, kontrolling és beszerzés területekért felel.

Equinox Consulting Kft. | 1031 Budapest, Záhony u. 7. (Graphisoft Park) készítette: