Minőségpolitika

Az Equinox cégcsoport (Equinox Consulting Kft. és Equinox Tender Kft.) küldetése, hogy meghatározó és elismert szereplője legyen a hazai tanácsadói piacnak, olyan módon, hogy professzionális, integrált szolgáltatásaival világos és konzervatív értékrend mentén szolgálja ügyfelei érdekeit. Munkánkkal mérhető módon teremtünk maradandó értéket Ügyfeleink számára. Tevékenységünkkel hozzájárulunk mind keresleti, mind kínálati oldalon a hazai fejlesztéspolitika és közbeszerzés kultúrájának fejlődéséhez, összhangban a mindenkori jogi és egyéb elvárásokkal.

Az Equinox cégcsoport elkötelezett szolgáltatás portfóliójának folyamatos fejlesztése mellett annak érdekében, hogy Ügyfelei számára minél teljesebb körű megoldásokat nyújtson.

Az Equinox cégcsoport számára kiemelt fontosságú az Ügyfelei megelégedettségének folyamatos növelése, valamint a megbízások teljesítése során és azt követően visszajelzéseken keresztül történő mérése. Ennek érdekében, szolgáltatásaink értékesítése és megbízásaink teljesítése során kiemelt figyelmet szentelünk a feladat megértésére és a szolgáltatás Ügyféllel történő megértetésére, valamint a teljesítés megkezdése előtt a megbízás sikerkritériumainak közös azonosítására.

Az Equinox cégcsoport hosszú távú fejlődésének az egyik legfontosabb záloga munkatársai elégedettsége, magas szintű elméleti és gyakorlati felkészültsége, rendszeres továbbképzése. Az Equinox cégcsoport elkötelezett a magas szintű, a környezetvédelmi és információbiztonsági követelményeket figyelembe vevő irodai infrastruktúra biztosításában, és a szolgáltatásokhoz használt technikai és technológiai feltételek folyamatos fejlesztése iránt. A munkaszervezés során igyekszik minden munkatárs számára biztosítani a változatos szakmai kihívásokat az egyéni megelégedésük és fejlődésük biztosítása érdekében. Az Equinox cégcsoport számára kiemelten fontos munkatársai biztos és kiegyensúlyozott családi háttere, a gyermekneveléssel járó többletterhek elismerése.

Ügyfeleink visszajelzései és munkatársaink belső minőségfejlesztő kezdeményezései alapján folyamatosan elemezzük, fejlesztjük és alakítjuk folyamatainkat.

Az Equinox cégcsoport beszállító és alvállalkozó partnereivel szemben mindenkor magas szintű minőségi elvárásokat fogalmaz meg, amiért cserébe hosszú távú és etikus partnerséget ajánl, illetve vár el.

Az Equinox cégcsoport a fenti törekvéseinek megerősítése és átláthatóvá tétele érdekében elkötelezett az alábbi irányítási rendszerek folyamatos üzemeltetése és továbbfejlesztése iránt:

  • MSZ EN ISO 9001 – Minőségirányítási rendszer,
  • MSZ ISO/IEC 27001 – Információbiztonsági irányítási rendszer.

A fenti politikánkat minden meglévő és új munkatársunkkal, partnerünkkel megismertetjük, és olyan kiválasztási és motivációs rendszert alkalmazunk, amely szavatolja politikánk hétköznapi és kézzelfogható megvalósulását.

Budapest, 2018. február 28.

Az Equinox Consulting és az Equinox Tender vezetősége

Equinox Consulting Kft. | 1031 Budapest, Záhony u. 7. (Graphisoft Park) készítette: