Minőségpolitika

Az Equinox cégcsoport (Equinox Consulting Kft. és Equinox Tender Kft.) küldetése, hogy meghatározó és elismert szereplője legyen a hazai tanácsadói piacnak, olyan módon, hogy professzionális, integrált szolgáltatásaival világos és konzervatív értékrend mentén szolgálja ügyfelei érdekeit. Munkánkkal mérhető módon teremtünk maradandó értéket Ügyfeleink számára. Tevékenységünkkel hozzájárulunk mind keresleti, mind kínálati oldalon a hazai fejlesztéspolitika és közbeszerzés kultúrájának fejlődéséhez, összhangban a mindenkori jogi és egyéb elvárásokkal.

Az Equinox cégcsoportban elkötelezettek vagyunk szolgáltatás-portfoliónk folyamatos fejlesztése mellett, annak érdekében, hogy Ügyfeleink számára minél teljesebb körű megoldásokat nyújtsunk.

Az Equinox cégcsoport számára kiemelt fontosságú az Ügyfelei megelégedettségének folyamatos növelése, valamint a megbízások teljesítése során és azt követően visszajelzéseken keresztül történő mérése. Ennek érdekében, szolgáltatásaink értékesítése és megbízásaink teljesítése során kiemelt figyelmet szentelünk a feladat megértésére és a szolgáltatás Ügyféllel történő részletes egyeztetésére, valamint a teljesítés megkezdése előtt a megbízás sikerkritériumainak közös azonosítására.

Az Equinox cégcsoport hosszú távú fejlődésének az egyik legfontosabb záloga munkatársaink elégedettsége, magas szintű elméleti és gyakorlati felkészültsége, rendszeres továbbképzése. Elkötelezettek vagyunk a magas szintű, a környezetvédelmi és információbiztonsági követelményeket kielégítő irodai infrastruktúra biztosításában és a szolgáltatásokhoz használt technikai és technológiai feltételek folyamatos fejlesztése iránt. A munkaszervezés során igyekszünk minden munkatárs számára biztosítani a változatos szakmai kihívásokat az egyéni megelégedésük és fejlődésük biztosítása érdekében. Az Equinox cégcsoport számára kiemelten fontos munkatársai biztos és kiegyensúlyozott családi háttere, a gyermekneveléssel járó többletterhek elismerése.

Ügyfeleink visszajelzései és munkatársaink belső minőségfejlesztő kezdeményezései alapján folyamatosan elemezzük, fejlesztjük és alakítjuk folyamatainkat.

Beszállító és alvállalkozó partnereinkkel szemben minden esetben magas szintű minőségi elvárásokat fogalmazunk meg, amiért cserébe hosszú távú és etikus partnerséget kínálunk, illetve várunk el.

Az Equinox cégcsoport a fenti törekvéseinek megerősítése és átláthatóvá tétele érdekében elkötelezett az alábbi irányítási rendszerek folyamatos üzemeltetése és továbbfejlesztése iránt:

  • MSZ EN ISO 9001 – Minőségirányítási rendszer,
  • MSZ ISO/IEC 27001 – Információ biztonsági irányítási rendszer.

A fenti politikánkat minden meglévő és új munkatársunkkal, partnerünkkel megismertetjük, és olyan kiválasztási és motivációs rendszert alkalmazunk, amelyek szavatolják politikánk hétköznapi és kézzelfogható megvalósulását.

Budapest, 2018. február 28.

Az Equinox Consulting és az Equinox Tender vezetősége

Equinox Consulting Kft. | 1031 Budapest, Záhony u. 7. (Graphisoft Park) készítette: