Projekt-előkészítés

Projekt-előkészítési megbízásaink során munkánk fókuszában minden esetben egy fejlesztés vagy projektjavaslat áll. A projekt-előkészítési tevékenység célja, hogy ezeket a fejlesztéseket, projektjavaslatokat olyan módon elemezzük, illetve részleteiben kidolgozzuk, hogy az általunk elkészített szakmai dokumentáció mind a projekt előkészítési, mind pedig megvalósítási szakaszában valós, az Ügyfél, mint projektgazda számára releváns módon támogassa őt a fejlesztéssel kapcsolatos vezetői döntésekben.

Az elemzések eredménytermékei lehetnek egy projekt-javaslatnak, vagy területi egységnek (pl. település) a szakmai-fejlesztési koncepciói, stratégiái, akciótervei, programjai, üzleti és/vagy pénzügyi tervei.

A projekt-előkészítési munkáink leggyakoribb eredményterméke azonban különböző fókuszú és mélységű megvalósíthatósági tanulmányok. A projekt-előkészítési tevékenység során minden esetben célunknak tekintjük a projektjavaslat részletes elemzését, a finanszírozás optimális módozatainak összeállítását, valamint a fenntartható és eredményes működés megtervezését.
Kapcsolódó referenciák

Equinox Consulting Kft. | 1031 Budapest, Záhony u. 7. (Graphisoft Park) készítette: